Τυχαίος περαστικός στην πόλη Herstal του Βελγίου, προβλέπει πτώχευση της Ελλάδας! Ανάστατες οι αγορές από τις εξελίξεις. Διάψευση Βενιζέλου

Μια καθόλου ευχάριστη τροπή, πήρε χθές το απόγευμα το θέμα του χρέους της Ελλάδας καθώς μετά από ένα μπαράζ αρνητικών προβλέψεων που κορυφώθηκαν με την δήλωση ενός βέλγου περαστικού, ξαναγίνεται ορατό το ενδεχόμενο της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας. Ταυτόχρονα τίθεται για άλλη μια φορά σε αμφισβήτηση η εφαρμογή των ιστορικών αποφάσεων της 21ης Ιουλίου, καθώς φαίνεται ότι οι πολίτες της Ευρωπαϊκής ένωσης, αντιδρούν απρόβλεπτα για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστές οι δηλώσεις του βέλγου περαστικού, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, συγκάλεσε έκτακτο μίνι υπουργικό συμβούλιο, όπου ανακοίνωσε πως οι αποφάσεις της συνόδου θα εφαρμοστούν, ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις υποσχέσεις της και ότι η διακοπή των συνομιλιών με την Τρόικα, ήταν προγραμματισμένη. Ταυτόχρονα απέκλεισε την έξοδο της χώρας από το Ευρώ και δήλωσε ότι τα σενάρια επιστροφής στη δραχμή, εκπορεύονται από σκοτεινά κέντρα κερδοσκόπων που έχουν βάλει στόχο τη χώρα μας.

Ο βέλγος περαστικός που προέβλεψε επιστροφή στη δραχμή για την Ελλάδα, ονομάζεται Βίλι Βαν Ντε Κέρχοφ, είναι άνεργος και έχει συλληφθεί στο παρελθόν για χρήση ινδικής κάνναβης. Όταν ενημερώθηκε για το ντόμινο αντιδράσεων που προκάλεσε η δήλωσή του, σχολίασε με τη σιβυλλική φράση «ΟΚ, then…»

πηγή: www.protagon.gr

Comments are free...!!

Leave a Comment