Το πρώτο αποσπώμενο usb stick είναι πραγματικότητα!

Σας έχει τύχει ποτέ να δανείσετε το USB stick σας σε φίλους ή μέλη της οικογενείας σας και να χάσετε τα αρχεία σας;
Υπήρξε ποτέ κάποια στιγμή που χάσατε τελείως όλα τα… πολύτιμα αρχεία σας, γιατί όταν σας επέστρεψαν το USB stick σας αυτό ήταν κατεστραμμένο; Αν η απάντηση σας είναι ναι, τότε ήρθε η ώρα να αποκτήσετε το Amoeba Modular USB Flash Drive, το οποίο είναι ένα USB stick που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αρχεία σε διαφορετικά διαμερίσματα.

Σχεδιασμένο από τον Song Hyunsoo, αυτό το αποσπώμενο USB stick απομακρύνει τις ανησυχίες της κοινής χρήσης ή της απώλειας των αρχείων σας που μπορεί να προκύπτουν δανείζοντας το σε άλλα άτομα. Χάρη στην ταξινόμηση των αρχείων με βάση τον τύπο τους σε διάφορα διαμερίσματα, τώρα μπορείτε να αποθηκεύετε τα αρχεία σας σε διαφορετικά τμήματα μνήμης. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να το δανειστεί, μπορείτε να κρατήσετε τα υπόλοιπα διαμερίσματα έτσι ώστε αυτός που θα το δανειστεί να μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο στα αρχεία που εμπεριέχονται στο συγκεκριμένο τμήμα του USB stick που έχει.

Aλλά εκτός από το να τηρεί τα αρχεία σας ασφαλή, αυτό το αποσπώμενο USB stick είναι επίσης αποτελεσματικό στο να διατηρεί τα αρχεία σας οργανωμένα. Με το παλιό σας USB stick θα πρέπει να δημιουργείτε φακέλους, για παράδειγμα, ένα φάκελο για Word και Excel αρχεία, άλλο για αρχεία μουσικής, και άλλο για ταινίες και βίντεο, ώστε να έχετε οργανωμένα τα αρχεία σας και να τα βρίσκετε γρήγορα. Με αυτό το USB stick, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε νέο φάκελο κάθε φορά. Υπάρχουν τέσσερα διαμερίσματα διαθέσιμα και είναι στο χέρι σας ποιο θα αναθέσετε για αρχεία μουσικής, φωτογραφίες, προσωπικά αρχεία και άλλα έγγραφα, καθώς και για ταινίες.

Comments are free...!!

Leave a Comment